Personal (Ro)

Status Facebook - 16 Decembrie 2014

Click here to read this article in English »

Ce e sublimul in dragoste, acel sublim la care de fapt viseaza toti? O sa va spun acum in premiera ce cred eu.. Sau mai exact ce e pentru mine.
Cred ca sublimul se intampla atunci cand o gasesti pe aceea pe care in primul rand atunci cand o vezi, nu stii foarte exact daca iti doresti sa o saruti, sa o imbratisezi, sa vorbesti cu ea sau doar sa o privesti. Atunci cand inca nu e definita nicio atractie fizica fata de ea, pentru ca o vezi atat de fragila, atat de pura, parca nu ai vrea sa ii faci niciun rau, parca nu ai vrea sa ii pangaresti nimic din frumusetea pe care tu o vezi perfecta. Undeva in tine simti ca doar mocneste atractia fizica fata de ea, iar cand se va dezlantui va ajunge placerea, extazul si chiar obsesia ta permanenta. Atunci cand ii admiri fata, ochii, gura, zambetul, energia si feminitatea, impartite egal intre femeia si copilul din ea. Atunci cand nu iti mai doresti nimic si pe nimeni in afara de prezenta ei. Vrei doar sa fii cu ea, acolo, iar timpul sa stea in loc. Atunci cand nu poti sa rezisti fara sa o urmezi cand se departeaza la mai mult de un metru de tine. Atunci cand incepi sa te intrebi cum ai existat fara ea si care a fost sensul tau pana atunci. Atunci cand ajungi sa iti fie greu sa concepi viata fara ea. Atunci cand dupa ce ai facut dragoste, devine evident ca ai gustat din drogul suprem. Atunci cand in timp ce faci dragoste cu ea iti doresti sa va contopiti total, suflet si trup, sa fiti doar unul. Atunci cand fizic nu mai exista niciun fel de bariera, cand adori absolut tot la ea si ea adora totul din tine, chiar si defectele. Atunci cand tu o vezi perfecta iar ea te vede cel mai frumos om din lume. Atunci cand iti adora mirosul natural, cand iti miroase camasa sau maieul cand nu esti langa ea pentru a-si potoli dorul. Si atunci cand mirosul ei natural, pe care tu il percepi, devine cel mai puternic afrodiziac ce a existat vreodata.
Atunci cand stai langa ea si timpul zboara cu zilele, saptamanile chiar lunile, fara macar sa realizezi. Si ti-o doresti la nesfarsit. Cand in tot acest timp nu te-ai plictisit nici macar o clipa. Atunci cand vorbesti cu ea, apoi faceti dragoste, apoi manancati, apoi faceti dragoste, apoi vorbiti, apoi faceti dragoste, apoi adormiti dupa ce faceti dragoste, apoi va treziti, radeti si faceti dragoste din nou. Atunci cand visezi ca din iubirea asta perfecta sa apara macar un copil, iar cea mai mare excitatie a voastra este doar ideea ca asta se poate intampla in orice moment!
Atunci cand te asteapta acasa in cada umpluta cu spuma si sub pretextul unui sarut te trage imbracat langa ea. Cand prin muzica pe care o asculta iti transmite neincetat de fapt cat de mult te iubeste. Cand sensibilitatea voastra e la acelasi nivel, amplificata enorm de iubirea voastra.
Atunci cand calatoresti cu ea si explorezi lumea impartasind impreuna interior frumusetile acestei lumi, dar placerea voastra sublima ramane sa fiti doar voi doi, fara sa conteze deloc unde sunteti. Atunci cand toate certurile fara sens se sting total in pat…
Atunci cand te trezesti dimineata alaturi de ea si simti o bucurie imensa, continua, fara a avea un motiv exact.
Atunci cand realizezi ca alaturi de ea poti evolua spiritual iar cel mai mare pas in evolutia voastra spirituala este chiar iubirea voastra!
Pentru marea majoritate a oamenilor, ce am scris acum este imposibil, este doar o visare stupida. Dar pe aceia ii contrazic total. Pentru ca eu sunt unul dintre norocosii care a trait asta. Si stiu ca se poate. Stiu ca cer mult de la viata, dar tot ce imi mai doresc este sa mai am norocul sa mai traiesc cu o femeie inca o data acest sentiment sublim, la o intensitate macar apropiata. Noapte buna.


Click here to read this article in English »