Spiritual (Ro)

Status Facebook - 25 Decembrie 2014

Click here to read this article in English »

Chiar astazi m-am gandit ca de fapt la baza oricarei activitati, ideal sau vis se afla iubirea. Tot ce e mai frumos si mai bun in aceasta viata pentru noi vine din iubire. Orice dorim sa realizam, toate visurile, nazuintele, idealurile sau trairile, au legatura cu iubirea. Cele mai frumoase sentimente umane izvorasc din iubirea de frumos, de spirit, vin din iubirea pe care o avem in noi si pe care vrem sa o impartasim unei alte persoane, familiei, prietenilor sau copiilor. Sunt atat de multe lucruri pe care le facem in viata tocmai pentru ca dorim sa avem acces la persoana sau genul de persoana care ne poate oferi si careia ii putem oferi iubire…Pentru ca avem nevoie de iubire si astfel ne putem apropia de visul de a trai clipe perfecte cu acea persoana care sa ne daruiasca iubire. Vrem sa ajungem acolo sus pentru a castiga respectul si iubirea acelei persoane sau acelui tip de persoana.
In plus, vrem sa realizam lucruri sociale si materiale avand instinctual scopul final de a fi in masura sa cladim familii si a avea copii, pentru ca avem iubire de oferit. Avem iubire de oferit celor apropiati, avem iubire de oferit unei singure persoane care sa ne completeze si avem iubire de oferit pentru viitorii copii. Avem nevoie si de iubirea divina… Totul, absolut totul are legatura cu iubirea.
Craciunul este momentul din an in care noi devenim constienti de aceasta iubire si de tot ce putem realiza avand in noi acest sentiment extrem de puternic. Pe langa liniste sociala, ambientala si sufleteasca, simt ca in aceste zile, de Craciun, oamenii constientizeaza iubirea. Cred ca de fapt, acesta este spiritul Craciunului.
Craciun fericit!!!


Click here to read this article in English »