Social (Ro)

Status Facebook - 12 Decembrie 2013

Click here to read this article in English »

Desi nu e genul meu, tocmai m-am hotarat sa postez pe fb o prostie, care probabil va produce controverse sau va atrage antipatii:
In timp, am intrebat foarte multe doamne si domnisoare daca le plac barbatii cu muschii ff mari. Fara absolut nicio exceptie, cel putin la genul de femeie a carei opinie ma interesa pe mine, absolut toate mi-au raspuns ca nu le plac muschii ff mari la un barbat, ca acei barbati sunt exagerat de mari, prea umflati si chiar respingatori. Si ca prefera barbatii musculosi, dar definiti si oricum nu cu musculatura exagerat de dilatata. In acelasi timp insa, barbatii admira un alt barbat extrem de lucrat si cu musculatura ff dezvoltata.
Acelasi lucru cred ca se intampla la femei in legatura cu marirea (de cele mai multe ori exagerata) a buzelor. Desi intre acestea pare ca exista o apreciere fata de acest subiect si chiar o concurenta, am sa imi permit sa emit o opinie in numele barbatilor (cu voia voastra, mai pretentiosi…) Doamnelor si domnisoarelor, va anunt oficial, nu numai in nume personal, dar si dupa ce am consultat pe acest subiect un nr important de barbati – Ca NU ne plac!!! Majoritatea covarsitoare a femeilor care isi maresc buzele reusesc sa isi distruga finetea si sa devina penibile, unele chiar hidoase si in cel mai fericit caz vulgare!
Cine are urechi de auzit sa auda…
Ooops… na, ca am spus-o! Noapte buna..


Click here to read this article in English »